Descargar EBOOK Per que i per a que sóc cristia autor ENRIC CAPO gratis online


Descargar EBOOK Per que i per a que sóc cristia autor ENRIC CAPO gratis online Título Del Libro: Per que i per a que sóc cristia
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: ENRIC CAPO
El editor: FUNDACION FEDERICO FLIEDNER
ISBN 13: 9788495834416
El tamaño del archivo: 19.58 Mb

Read full description of the books:Sóc cristià. Encara. Avui. Ho he estat tota la vida. Des del dia que els meus pares em van portar al baptisme i ho van fer –ara ho sé‐ amb fe i amb esperança. No sóc un bon cristià. Potser mai no ho seré. El meu món està ple de debilitats, d’ombres i de pors. Conservar la fe durant tota una vida ha estat una tasca àrdua. Ha estat una lluita constant contra la tenebra, la fredor del món, la temptació de les coses. Però ara, quan ja veig a prop la fi de la vida, estic content. He perdut moltes coses, no n’he pogut atresorar gaires d’aquest món, però he conservat la fe. Sóc cristià. Què és el que em fa cristià? Només Crist. Estic de tornada de doctrines sanes i de confessions cristianes perfectes. No, no és la religió que salvarà el món. És Ell, el Crist, qui ens va estimar fins a l’extrem, qui va morir per nosaltres, el qui ens va ensenyar un nou camí. Sóc cristià. He acabat la cursa, he guardat la fe. Què més m’importa? Només vull dir‐te això: si tens fe, encara que sigui petita, no la deixis. Conserva‐la. Cuida‐la com a la nineta del teu ull. Mai no tindràs res millor. Et salvarà, dia a dia, de caure en el nihilisme d’aquest món i et portarà a caminar un nou camí, potser estret i difícil, però autèntic i vertader. Encara que ho perdis tot, si conserves això, has guanyat la vida. Mai no te’n penediràs.


El autor es ENRIC CAPO escribió un interesante libro titulado Per que i per a que sóc cristia. El libro de la publicó la editorial FUNDACION FEDERICO FLIEDNER, y en este momento por el libro de Per que i per a que sóc cristia PDF ISBN (9788495834416) es necesario pagar 15.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Per que i per a que sóc cristia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC CAPO, que te pueden gustar, igual que el libro de Per que i per a que sóc cristia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Per que i per a que sóc cristia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Per que i per a que sóc cristia PDF
Descargar en EPUB Per que i per a que sóc cristia EPUB
Descargar en DOC Per que i per a que sóc cristia DOC
Descargar en TXT Per que i per a que sóc cristia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Per que i per a que sóc cristia


Alejandro

El libro merece el título de best-seller!

Juan

El atractivo de la carátula y controvertido de la historia.

Natalia

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Sergio

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Alba

Interesante el libro, no como en otros
Añadir comentario
Descargar EBOOK Per que i per a que sóc cristia autor ENRIC CAPO gratis online

PDF: per-que-i-per-a-que-sc-cristia.pdf Per que i per a que sóc cristia PDF
EPUB: per-que-i-per-a-que-sc-cristia.epub Per que i per a que sóc cristia EPUB
DOC: per-que-i-per-a-que-sc-cristia.doc Per que i per a que sóc cristia DOC
TXT: per-que-i-per-a-que-sc-cristia.txt Per que i per a que sóc cristia TXT