Descargar EBOOK La republica islamica d espanya autor PILAR RAHOLA gratis online


Descargar EBOOK La republica islamica d espanya autor PILAR RAHOLA gratis online Título Del Libro: La republica islamica d espanya
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: PILAR RAHOLA
El editor: LA MAGRANA
ISBN 13: 9788482649283
El tamaño del archivo: 769 Kb

Read full description of the books:Aquest llibre no planteja cap xoc de civilitzacions, sinó un xoc entre la civilització i la barbàrie. I si en la barbàrie s´inclouen tots aquells que usen una religió i un Déu per justificar odis, esclavatges, fanatisme i terrorisme, en la civilització s´inclouen aquells que lluiten per la llibertat. No és, doncs, un llibre contra l´Islam. És un llibre a favor de tots els musulmans, homes i dones, que lluiten pels seus drets i perquè la seva identitat cultural no sigui usada per destruir valors fonamentals. I és un llibre en contra de tots els musulmans que, en nom d´aquesta identitat, estan destruint l´Islam mentre intenten destruir-nos a tots. Ni Huntington, ni Fallaci, molt al contrari, perquè no són els Déus els que lluiten. Són els que usen Déu per anar contra els éssers humans. Es tracta, doncs, d´una defensa convençuda de la modernitat, la civilització i la llibertat. I avui, qui més brutalment amenaça aquests grans conceptes és l´islamofeixisme, la ideologia totalitària que, en nom d´Al·là, ens amenaça seriosament. També avui, qui més heroicament lluita a favor d´aquests grans conceptes són els musulmans valents, i molt especialment les dones que alcen la veu contra aquesta ideologia. No és un llibre que neixi de la por. Però és un llibre motivat pel convenciment que, avui en dia, tenim molta por de parlar clar.


El autor es PILAR RAHOLA escribió un interesante libro titulado La republica islamica d espanya. El libro de la publicó la editorial LA MAGRANA, y en este momento por el libro de La republica islamica d espanya PDF ISBN (9788482649283) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La republica islamica d espanya EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PILAR RAHOLA, que te pueden gustar, igual que el libro de La republica islamica d espanya EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La republica islamica d espanya EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La republica islamica d espanya PDF
Descargar en EPUB La republica islamica d espanya EPUB
Descargar en DOC La republica islamica d espanya DOC
Descargar en TXT La republica islamica d espanya TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La republica islamica d espanya


Mario

todo bien, rápido descargado

Jorge

Fascinante libro para los niños y sus padres

Irene

Este libro vale la pena leer!

Diego

Escrito fácil, brillante, sabiamente.

Natalia

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...
Añadir comentario
Descargar EBOOK La republica islamica d espanya autor PILAR RAHOLA gratis online

PDF: la-republica-islamica-d-espanya.pdf La republica islamica d espanya PDF
EPUB: la-republica-islamica-d-espanya.epub La republica islamica d espanya EPUB
DOC: la-republica-islamica-d-espanya.doc La republica islamica d espanya DOC
TXT: la-republica-islamica-d-espanya.txt La republica islamica d espanya TXT