Descargar EBOOK Que consti en acta autor JOSEP LLUIS VILASECA gratis online


Descargar EBOOK Que consti en acta autor JOSEP LLUIS VILASECA gratis online Título Del Libro: Que consti en acta
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: JOSEP LLUIS VILASECA
El editor: EDICIONS PROA S.A
ISBN 13: 9788475884615
El tamaño del archivo: 972 Kb

Read full description of the books:Memòries d'un home clau de l'esport català, tant en els Jocs Olímpics del 92, en la UEFA, en el Barça o en la Generalitat.
L'advocat i conegut home del món de l'esport Josep Lluís Vilaseca (Barcelona, 1930) ha escrit unes memòries amenes i punyents. Va ser directiu del F.C. Barcelona, juntament amb Agustí Montal, Jaume Rosell, Raimon Carrasco, etc. Primer Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya durant 15 anys, ha estat un dels responsables de l'impuls de l'esport català, gràcies a la creació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat o la modernització de l'INEFC, que va culminar amb l'èxit dels Jocs Olímpics Barcelona’92. Escrites colze a colze amb l'escriptor Genís Sinca (premi Josep Pla 2013), Vilaseca revela aspectes desconeguts de la seva trajectòria, com el fet d'haver estat l'introductor del vídeo en les decisions arbitrals quan era President de la Comissió Jurídica i de Disciplina de la UEFA (1997-2006). Vilaseca fa un repàs de personatges controvertits de primer ordre, com Juan Antonio Samaranch, Miguel Ángel Villar o Pablo Porta, amb els quals va compartir vivències i circumstàncies fins al moment inèdites. Pròleg de Pep Guardiola.


El autor es JOSEP LLUIS VILASECA escribió un interesante libro titulado Que consti en acta. El libro de la publicó la editorial EDICIONS PROA S.A, y en este momento por el libro de Que consti en acta PDF ISBN (9788475884615) es necesario pagar 21.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Que consti en acta EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP LLUIS VILASECA, que te pueden gustar, igual que el libro de Que consti en acta EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Que consti en acta EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Que consti en acta PDF
Descargar en EPUB Que consti en acta EPUB
Descargar en DOC Que consti en acta DOC
Descargar en TXT Que consti en acta TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Que consti en acta


Pablo

Es uno de mis preferidos

Javier

rápidamente descargado

Sara

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin problemas

Iker

Interesante el libro, no como en otros

Irene

Hay también importantes desventajas
Añadir comentario
Descargar EBOOK Que consti en acta autor JOSEP LLUIS VILASECA gratis online

PDF: que-consti-en-acta.pdf Que consti en acta PDF
EPUB: que-consti-en-acta.epub Que consti en acta EPUB
DOC: que-consti-en-acta.doc Que consti en acta DOC
TXT: que-consti-en-acta.txt Que consti en acta TXT