Descargar EBOOK Un peu al parlament autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Un peu al parlament autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Un peu al parlament
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: VV.AA.
El editor: POL.LEN
ISBN 13: 9788486469900
El tamaño del archivo: 16.70 Mb

Read full description of the books:´Un peu al Parlament de Catalunya´ és el títol del llibre que ha publicat la CUP per fer balanç dels seus primers anys de legislatura, que per la intensitat del moment polític, els han semblat "mig segle". Els tres diputats - Quim Arrufat, David Fernàndez i Isabel Vallet- i la coordinadora del grup i ara número 2 de la CUP, Anna Gabriel l´han presentat aquest dimarts al Col·legi de Periodistes.
Segons han dit, l´experiència parlamentària els ha servit per "constatar" que el Parlament és una cambra "sense sobirania" que "serveix els interessos d´unes determinades xarxes clientelars". Malgrat tot, han reivindicat haver trencat "tabús" i haver entrat els "debats" i les "lluites del carrer", on diuen que sempre han tingut un peu. "El vincle permanent als barris és el cordó umbilical que ens ha salvat", ha resumit Fernàndez. A més, han celebrat les "petites victòries", com la prohibició de les bales de goma, el fracking, la moció a favor de tancar els CIEs o la ILP de la pobresa.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Un peu al parlament. El libro de la publicó la editorial POL.LEN, y en este momento por el libro de Un peu al parlament PDF ISBN (9788486469900) es necesario pagar 4.99 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Un peu al parlament EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Un peu al parlament EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Un peu al parlament EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Un peu al parlament PDF
Descargar en EPUB Un peu al parlament EPUB
Descargar en DOC Un peu al parlament DOC
Descargar en TXT Un peu al parlament TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Un peu al parlament


Iker

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

David

No puedo creer que escribió este libro mentalmente la persona sana.

Julia

Hay claras desventajas

Ruben

Es una belleza, y no es un libro!

Aitana

no, en absoluto no me gustó este libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Un peu al parlament autor VV.AA. gratis online

PDF: un-peu-al-parlament.pdf Un peu al parlament PDF
EPUB: un-peu-al-parlament.epub Un peu al parlament EPUB
DOC: un-peu-al-parlament.doc Un peu al parlament DOC
TXT: un-peu-al-parlament.txt Un peu al parlament TXT