Descargar EBOOK Per que hi ha paella al menu dels dijous? autor ROGER COSTA PAU gratis online


Descargar EBOOK Per que hi ha paella al menu dels dijous? autor ROGER COSTA PAU gratis online Título Del Libro: Per que hi ha paella al menu dels dijous?
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: ROGER COSTA PAU
El editor: ARA LLIBRES
ISBN 13: 9788496201750
El tamaño del archivo: 5.32 Mb

Read full description of the books:Roger Costa Solé (Tàrrega, 1972) és llicenciat en geografia i història, i especialista en antropologia social i cultural. Ha estat professor d'educació secundària i actualment treballa a l'àrea de recerca del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Des del primer número de la revista Sàpiens, contesta totes les preguntes curioses dels lectors a la secció "La pregunta de..."


Per què es diu que els reis tenen la sang blava? Per què la major part de les societats del món són masclistes? Per què diem «Jesús» quan esternudem? D’on prové la dita estar «a la lluna de València»? Per què s’enterra la sardina quan s’acaba el Carnestoltes? Hi ha cap prohibició o tabú universal? D’on ve el costum de portar flors als difunts? Des de quan hi ha vidres a les finestres? Què vol dir «acabar com el rosari de l’Aurora»?
Satisfés la teva curiositat amb Per què hi ha paella al menú dels dijous? Un recull de preguntes i respostes sorprenents de la secció «La pregunta de...» de la prestigiosa revista d’història Sàpiens.


El autor es ROGER COSTA PAU escribió un interesante libro titulado Per que hi ha paella al menu dels dijous?. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de Per que hi ha paella al menu dels dijous? PDF ISBN (9788496201750) es necesario pagar 11.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Per que hi ha paella al menu dels dijous? EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ROGER COSTA PAU, que te pueden gustar, igual que el libro de Per que hi ha paella al menu dels dijous? EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Per que hi ha paella al menu dels dijous? EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Per que hi ha paella al menu dels dijous? PDF
Descargar en EPUB Per que hi ha paella al menu dels dijous? EPUB
Descargar en DOC Per que hi ha paella al menu dels dijous? DOC
Descargar en TXT Per que hi ha paella al menu dels dijous? TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Per que hi ha paella al menu dels dijous?


Sergio

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Natalia

No puedo creer que escribió este libro mentalmente la persona sana.

Carlos

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Andrea

Este libro leer cada hombre...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Per que hi ha paella al menu dels dijous? autor ROGER COSTA PAU gratis online

PDF: per-que-hi-ha-paella-al-menu-dels-dijous.pdf Per que hi ha paella al menu dels dijous? PDF
EPUB: per-que-hi-ha-paella-al-menu-dels-dijous.epub Per que hi ha paella al menu dels dijous? EPUB
DOC: per-que-hi-ha-paella-al-menu-dels-dijous.doc Per que hi ha paella al menu dels dijous? DOC
TXT: per-que-hi-ha-paella-al-menu-dels-dijous.txt Per que hi ha paella al menu dels dijous? TXT